Koncerntræ

Fra rapporten med reelle ejere er det muligt at få vist hele koncerntræet i pdf format. Træet viser hvorledes vi har identificeret den reelle ejer samt mulige potentielle ejere med mulige ejer procenter.

De grønne bokse i koncerntræet er virksomheder.

En person ejer vises i koncerntræet i en blå boks. I tilfældet med reel ejer vil denne blå boks være indrammet med en sort kant.


Indtaste egne oplysninger

Det er muligt selv at tilføje oplysninger til en given virksomhed i systemet. Der kan indtastes eget internt kundenummer, kommentarer og ejere for virksomheden.

De indtastede oplysninger vil kun blive vist for de brugere, som er tilknyttet kontoen, og vil derfor ikke være synlige for andre. De indtastede oplysninger vil også fremgå i PDF rapporten for den virksomhed, de er føjet til.

På søgningssiden vil der desuden være mulighed for at søge på det indtastede interne kundenummer.


Søgning på firmanavne

Efter stor efterspørgsel fra brugere om at kunne søge på firmanavne, er dette nu gjort muligt. Det er vigtigt at skrive det korrekte navn, og for at undgå at en søgning tager for lang tid, er det bedste at være så specifik som mulig i sin indtastning til søgningen. Tilsvarende vil en søgning med for mange hits, 20, blot vise de første 20 resultater fra søgningen.